About EYE Real Estate
OVER EYE Real Estate

Leading the transition to meaningful environments

Het creëren van eerlijke, duurzame en betekenisvolle leefomgevingen waar mensen iedere dag optimaal kunnen wonen, werken en groeien om hun potentieel maximaal te benutten. Dat is onze missie. Dat is onze missie.

Onze Impact

Let's Make a Better World

Intrinsiek gemotiveerd en toegewijd werken wij iedere dag aan het creëren van een positieve impact op de wereld. Voor onszelf, onze klanten en toekomstige generaties. Wat wij creëren moet een harmonieus geheel zijn van economische, ecologische en sociale waarden.

Met de wetenschap dat 39% van de wereldwijde CO2-uitstoot nog altijd afkomstig is van de gebouwde omgeving onderschrijven wij de Paris Proof ambitie en the Net Carbon Buildings Commitment

Hoe wij dit waarmaken? Door iedere actie en handeling te toetsen aan onze 3-pijlers, People, Planet en Prosperity. Voldoet een actie of handeling hier niet aan, dan gaan wij terug naar de tekentafel of doen wij niet mee.

 • People

  Hebben wij ook nagedacht over de impact op de mensen in de bredere samenleving?
 • Planet

  Hoe laat dit project onze planeet op een betere wijze achter dan voordat wij begonnen?
 • Prosperity

  Levert dit project een positieve bijdrage aan de bredere maatschappelijke welvaart?
Onze ervaring

Trackrecord

Door onze jarenlange kennis & ervaring weten wij als geen ander hoe de supply chain van de vastgoed- en bouwsector eruit ziet en hoe deze slimmer te organiseren.

 • 15 jaar+

  Integrale ontwikkelervaring

  Van initiatief, ontwerp, verhuur- en verkoop tot en met realisatie en oplevering
 • 8

  Gerealiseerde Projecten

  Van A tot Z in de periode 2009 tot heden
 • 500.000+

  m2 ontwikkeld

  Kantoren, mixed- use tot en met logistiek vastgoed
 • EUR 900+

  Miljoen gerealiseerde beleggingswaarde

Ons DNA

Kernwaarden

Wij zijn pioneers die groot denken om het onmogelijke mogelijk te maken. Om deze belofte waar te kunnen maken vormen onze kernwaarden het kompas voor onze acties en gedrag. Hier mag jij ons op aanspreken, maar wij jou ook. 

Onze Werkwijze

It's not what we do, it's how we do it

Wij houden ervan om samen mooie, relevante en werkende oplossingen te bedenken voor jouw vraagstuk. Van strategisch tot operationeel niveau. Wij beheersen het. Met onze doelgerichte en flexibele werkwijze, werken wij efficiënt én effectief. Goed voor de mens, de planeet en je portemonnee. Wij ontzorgen je van A tot Z binnen tijd en budget zodat jij je kunt blijven focussen op je core business. Fijn toch?

Om efficiënt en effectief te werk te gaan hanteren wij een 4- fasenplan.

THINK, CREATE & BUILD

 • PLAN

  Eerst luisteren, vragen, onderzoeken en brainstormen.
 • DO

  Verbinden, bouwen en testen resulteert in de projectdefinitie.
 • CHECK

  Ontwerpen, testen en evalueren met een team van experts.
 • ACT

  Bouwen, afleveren en onderhouden van het product.
Behind the scene

Team

Wij geloven in de kracht van de netwerkorganisatie, het collectief. Iedere opgave vraagt om een specifieke aanpak en teamsamenstelling met bijbehorende competenties. Wij hebben dan ook geen vaste mensen in dienst en werken niet op basis van oude verroeste systemen en denkwijzen.  Flexibiliteit, creativiteit, eigenaarschap, efficiency en lange termijn zekerheid is onze manier van werken

Vanuit deze overtuiging is Jasper in 2016 EYE Real Estate begonnen. Voor de oprichting heeft Jasper ruim 8 jaar (commerciële) ontwikkelervaring opgedaan bij OVG (EDGE sinds 2018).  Met ruim 15 jaar integrale ontwikkel- en bouwervaring weet hij als geen ander hoe de vastgoedsector werkt en hoe deze slimmer in te richten. 

Lees meer over Jasper